About Me

Dari Meja Penulis
Assalamualaikum. Saya, Khairul Asrol merupakan penulis tetap dalam blog ini dan merupakan pemilik tunggal blog ini. Menulis dalam konteks kerjaya atas dasar minat dalam menentukan hala tuju hidup sendiri dan berkongsi panduan untuk membantu pembaca blog ini juga untuk sama-sama berjaya dalam kerjaya.

Memiliki beberapa penulis juga sebagai tempat mereka mencurahkan idea dan penulisan sekaligus dan dikongsikan untuk manfaat pembaca blog ini juga khasnya dalam bidang kerjaya dan hala tuju masa hadapan.

Laman Asas Kerjaya diwujudkan sebagai tempat perkongsian ilmu dan juga sebagai medium utama perkongsian mengenai jenis soalan dan tips temuduga bagi bakal calon yang akan menghadapi peperiksaan kelak.

Tuntasnya, statistik menyatakan bahawa ramai calon yang gagal dalam setiap sesi peperiksaan dan juga temuduga. Oleh itu, Laman Asas Kerjaya ini diwujudkan sebagai alternatif mudah kepada semua calon untuk lulus dengan jayanya sekaligus mendapat jawatan yang ditawarkan.

Selain itu juga, perkongsian melalui medium blog ini dirasakan adalah tempat terbaik untuk mencurahkan segala ilmu dan pendapat yang ada atas dasar pemikiran yang dicanang oleh penulis sendiri. Diharap dapat sedikit sebanyak memberi manfaat kepada pembaca setia blog ini juga.

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

 


yang sedang mencari maklumat kerjaya dan soalan peperiksaan di sini.

PERCUMA!
Dapatkan Update Terkini
...............................................
We respect your email privacy

Top Reading Posts

Rujukan Tambahan